The Crow... a movie that gave Brandon death but also immortality.


bejelentkezés
főoldal

>> brandon lee
>> a holló
>> egyéb

 

River Phoenix (RIP) és Christian Slater is esélyes volt Eric szerepére
 
A filmben a visszaemlékezések színei a piros és a narancssárga; először ez a két szín a zöld és a kék volt.
 
T-Bird John Milton - Elveszett Paradicsom című művéből idéz: „Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában”
 
James O'Barr, a Holló-képregények alkotója feltűnik egy rövid cameo-megjelenés erejéig: Gideon zálogházának felrobbanása után egy hosszú szőke hajú utcai csavargót alakít, aki a romok közül egy tévét cipel ki.
 
Shelly szerepére Cameron Diaz-t kérték fel, de ő elutasította azt, mert nem tetszett neki a forgatőkönyv.
 
Eric és Albrecht beszélgetésének végén a Shellyről szóló mondat (Higgye el, semmi sem jelentéktelen) nem szerepelt a forgatókönyvben, Brandon a felvétel során rögtönözte. Halála után a producerek érintetlenül hagyták a jelenetet.
 
Eric Mabius, aki a Holló 3. részének főszerplője is részt vett azon a meghallgatáson, ahol Mókás szerepére kerestek színészt.
 
A The Cure nevű banda Burn című száma kifejezettem a filmhez készült.
 
A forgatás február 1-én, Brandon szülinapján kezdődött, a tortáján egy képregény-beli Eric volt.

Top Dollar, Myca és Grange nevét egyszer sem mondják ki a film alatt. 

A filmben Ericnek két különböző gitárja van. Halála előtt egy fekete Ibanez EX-e volt. Ezt a gitárt akkot láthatjuk, mikor Eric visszaemlékezik miközben elégeti a Shellyvel közös képeit. Az a gitár, amit Gideon zálogházából visz el egy hathúros fekete Fender Stratocaster. A legtöbb rajongó a Strat-ot köti Erichez, mivel ezen játszott a háztetőn és az Ibanez csak a visszaemlékezésben látható.

 

 

what would there be beyond the eyes of Brandon Lee? could there be a revenging angel left to bleed? wanted the truth, wanted the faith, more than anything else in this world. but we are doomed body and soul marooned. i would never give in 

 

  

 

a7xnet.site11 // Joaquin Phoenix  

brandon lee
BRANDONLEELOVERS

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!