The Crow... a movie that gave Brandon death but also immortality.


bejelentkezés
főoldal

>> brandon lee
>> a holló
>> egyéb

 

River Phoenix (RIP) és Christian Slater is esélyes volt Eric szerepére
 
A filmben a visszaemlékezések színei a piros és a narancssárga; először ez a két szín a zöld és a kék volt.
 
T-Bird John Milton - Elveszett Paradicsom című művéből idéz: „Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában”
 
James O'Barr, a Holló-képregények alkotója feltűnik egy rövid cameo-megjelenés erejéig: Gideon zálogházának felrobbanása után egy hosszú szőke hajú utcai csavargót alakít, aki a romok közül egy tévét cipel ki.
 
Shelly szerepére Cameron Diaz-t kérték fel, de ő elutasította azt, mert nem tetszett neki a forgatőkönyv.
 
Eric és Albrecht beszélgetésének végén a Shellyről szóló mondat (Higgye el, semmi sem jelentéktelen) nem szerepelt a forgatókönyvben, Brandon a felvétel során rögtönözte. Halála után a producerek érintetlenül hagyták a jelenetet.
 
Eric Mabius, aki a Holló 3. részének főszerplője is részt vett azon a meghallgatáson, ahol Mókás szerepére kerestek színészt.
 
A The Cure nevű banda Burn című száma kifejezettem a filmhez készült.
 
A forgatás február 1-én, Brandon szülinapján kezdődött, a tortáján egy képregény-beli Eric volt.

Top Dollar, Myca és Grange nevét egyszer sem mondják ki a film alatt. 

A filmben Ericnek két különböző gitárja van. Halála előtt egy fekete Ibanez EX-e volt. Ezt a gitárt akkot láthatjuk, mikor Eric visszaemlékezik miközben elégeti a Shellyvel közös képeit. Az a gitár, amit Gideon zálogházából visz el egy hathúros fekete Fender Stratocaster. A legtöbb rajongó a Strat-ot köti Erichez, mivel ezen játszott a háztetőn és az Ibanez csak a visszaemlékezésben látható.

 

 

what would there be beyond the eyes of Brandon Lee? could there be a revenging angel left to bleed? wanted the truth, wanted the faith, more than anything else in this world. but we are doomed body and soul marooned. i would never give in 

 

  

 

a7xnet.site11 // Joaquin Phoenix  

brandon lee
BRANDONLEELOVERS

 

Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com