The Crow... a movie that gave Brandon death but also immortality.


bejelentkezés
főoldal

>> brandon lee
>> a holló
>> egyéb

 

Brandon - cikkek
Brandon - cikkek : a The Raven első előzetese

a The Raven első előzetese

Magyarországon is forgatták! -az sg.hu szerint..
forrás: sg.hu


Bár a forgatási helyszínül szolgáló Magyarországot csak a legsasszeműbbek ismerik fel az Edgar Allen Poe-ról szóló The Raven előzetesében, a trailert már csak a hangulat miatt is érdemes megnézni. 

A V, mint vendetta című filmet rendező James McTeigue legújabb próbálkozása a Magyarországon (is) forgatott The Raven, azaz A holló lesz. A címből és abból, hogy nem a mában, hanem a XIX. században fog játszódni a film, már sejthető, hogy ez lesz az a bizonyos Edgar Allen Poe-ról forgatott krimi, melyben John Cusack is játszik. 

A komor thriller történetének középpontjában maga Edgar Allen Poe áll, aki összeáll egy fiatal, baltimore-i nyomozóval, hogy elkapjon egy sorozatgyilkost, aki Poe munkái alapján követ el borzalmasabbnál borzalmasabb gyilkosságokat. A két főszereplő mellett még Alice Eve, Brendan Gleeson és Oliver Jackson-Cohen jut fontosabb szerephez a filmben, mely Amerikában március 9-én kerül bemutatásra. A hazai premier időpontja egyelőre még nem ismert.

 

 

what would there be beyond the eyes of Brandon Lee? could there be a revenging angel left to bleed? wanted the truth, wanted the faith, more than anything else in this world. but we are doomed body and soul marooned. i would never give in 

 

  

 

a7xnet.site11 // Joaquin Phoenix  

brandon lee
BRANDONLEELOVERS

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!